Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisi

Asfalt Emülsiyon Üretim Plenti, asfalt çimentosunun çevre şartlarında akışkan ve uygulanabilir olmasını sağlamak amacıyla, asfalt taneciklerinin kimyasal malzemeler yardımıyla su içerisinde homojen bir dağılım yapılmasını sağlayan sistemdir. Asfalt emülsiyonları, asfalt çimentosu, solvent (inceltici), emülgatör, su ve asitin belirli oranlarda karıştırılır ve bir değirmenden geçirilmesi ile üretilmektedir. Tüm sistem, başka bir yere de taşınabilir özelliklerde şasi üzerine yerleştirilmiştir.

ATS Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisleri, Bitüm hattı, Latex Hattı, Değirmen, Emülgatör ve Asit Tartım Ünitesi,Kompresör ve Pnomatik Hattı, Sistem Kontrol ve Yönetim Kabini, Su depolama tankı, Kamyon Doldurma Hattı, Elektrik Kontrol Kabini ve Sistemi, Emülsiyon Depolama Tankı ve Sisteminden oluşmaktadır.

ATS Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisleri, kolay kurulum ve taşıma sistemi, tutuşma risklerini azaltarak iş güvenliği ve yüksek çalışma sıcaklıklarından kurtularak yüksek enerji verimliliği sağlar.

ATS Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisindeki, üretim proseslerinde;

  • Bitüm ve su için bu hassas akış ölçerler kullanılarak emülsifiye bitüm, tarife bağlı olarak hassas üretim,
  • Kızgın yağ ısıtma sistemi otomatik sıcaklık kontrolü,
  • Emülsiyon ile temas eden tüm ekipmanlar kızgın yağ ısıtma veya elektrik kaynağı ile ısıtılır. Kararlı bir rejimde üretime başlamak için hazırlanır.
  • Emülsiyonla temas eden tüm parçalar, korozyon önleyici özelliklere sahip malzemelerle yalıtım avantajları elde edilmektedir.Asfalt Makina